Elektronske fakture, predračuni, otpremnice

U vreme digitalne revolucije, optimizacija poslovnih procesa je od ključnog značaja za uspešnost biznisa. Iva Razvoj online sistem za elektronske fakture, predračune i otpremnice vam omogućava brzo i jednostavno izdavanje istih, unapređujući svakodnevnu korespodenciju sa klijentima.

Kome je namenjen sistem za elektronske fakture, predračune i otpremnice?

Ovaj sistem je namenjen svima koji žele da digitalizuju svoje poslovanje! Rad u njemu je jednostavan i intuitivan, pa vam nije neophodno napredno informatičko znanje. Dovoljno je da imate osnovno poznavanje rada na računaru.

Šta vam omogućava sistem elektronskog fakturisanja?

  • Jednostavno, brzo i sigurno poslovanje
  • Višestruko smanjenje troškova (materijalnih troškova, poštanskih usluga)
  • Jeftinije izdavanje i distribucija
  • Lako upravljanje celekupnom dokumentacijom kroz dokument menadžment sistem (digitalnu arhivu)
  • Ekološki prihvatljivo poslovanje

Kako funkcioniše?

Sistem za elektronsko fakturisanje ima mogućnost automatske sinhronizacije svih podatka o vašim klijentima. Sve što treba da uradite je da izaberete pravno ili fizičko lice koje tražite i odaberete vrstu dokumenta koji želite da izradite. Sistem nakon toga automatski kreirara popunjen dokument koji ostaje zapamćen u vašoj digitalnoj arhivi i vezan za konkretnog klijenta.

Digitalna arhiva će vam omogućiti da skladištite svu do tada izrađenu dokumentaciju i u svakom trenutku je, po raznovrsnim parametrima, pretražujete. To znači da će sva dokumentacija biti udaljena samo par klikova od vas i nećete potrošiti sate i dane tražeći dokumenta.

Brošura