POS

Samostalno POS rešenje zasnovano je na pametnom interfejsu koji bilo koja maloprodajna kompanija može da koristi bez poteškoća. Ovo rešenje je izuzetno fleksibilno i može se konfigurisati tako da zadovolji baš svaku vašu potrebu.

Naše POS rešenje je kompatibilno sa bilo kojim hardverom, tako da ne zahteva poseban hardver i instalaciju. Pokretanje prodajnog mesta u POS rešenju je veoma jednostavno, potrebna je internet konekcija samo pri pokretanju, dok za njegovo dalje funkcionisanje nije neophodna, te će on ostati u funkciji i nakon prekida internet konekcije.

Ono što vredi istaći je i mogućnost povezivanja lojaliti sistema, te na taj način ostajete u kontaktu sa svojim kupcima, nagrađujući njihovu vernost vama i vašem biznisu. Čitav proces je brz i može se u potpunosti automatizovati. Takođe, ova funkcionalnost vam omogućava da pratite kupovne navike svojih klijenata, kreirate bazu poznatih kupaca (online i offline), što će vam u mnogome pomoći da personalizujete vaše ponude.

POS rešenje za ugostiteljske objekte

Kada je u pitanju POS rešenje za ugostiteljske objekte, interfejs je dizajniran tako da podstiče produktivnost, omogućavajući vašim zaposlenima da manje vremna utroše na tehničke stvari i više se posvete gostima. Podržava svaku operaciju koja je potrebna konobarima i šankerima kako bi se unos porudžbina, naplata i ostale opreacije izvršavale brzo, intuitivno i tačno. Prikaz tlocrta vašeg restorana vam pruža brz pregled trenutne situacije.

Koje su prednosti upotrebe POS rešenja?

  • Tačan uvid u poslovanje
  • Ubrzavanje prodajnog procesa
  • Olakšavanje poslovanja
  • Optimizacija troškova
  • Online izveštavanje
  • Online prodaja
  • Daljinsko upravljanje podacima

Dodatna funkcionalnost Iva Razvoj POS rešenja je mogućnost integracije sa najpoznatijim i nazastupljenijim knjigovodstvenim programima na našim prostorima kao što su Patheon i Biznis Soft, pri čemu je omogućen automatski eksport podataka. Na taj način se značajno štedi vreme i maksimalno olakšava rad knjigovođi.

Kontaktirajte nas za konsultacije i personalizovanu ponudu!

Brošura