Poslednji postovi

Tehnologija se razvija i napreduje iz dana u dan, s toga bi vaše poslovanje trebalo da bude u korak s vremenom. Iva Razvoj je kompanija koja pruža usluge u razvoju softverskih i mobilnih aplikacija za klijente širom sveta. Optimizujte poslovanje vaše firme uz jednostavnost korišćenja naših softvera i uštedu vremena. U ovom tekstu ćemo vam predstaviti neke od naših usluga, koje znatno mogu da olakšaju vaše poslovanje.

POS program

Ukoliko želite jednostavan i fleksibilan sistem za vođenje i upravljanje vašeg ugostiteljskog ili maloprodajnog objekta, u tom slučaju je POS program idealno rešenje za vas.
Uz pomoć POS programa, možete da imate tačan uvid u vaše poslovanje, kao i da ubrzate prodajni proces. Kao izuzetno fleksibilan program, možete da ga podesite tako da zadovolji isključivo potrebe vašeg poslovanja. Svi procesi u ovom programu se vrše online, a upravljanje podacima može da bude daljinsko. Ono što bi trebalo da znate jeste da je POS program kompatibilan sa bilo kojim hardverom i osim prilikom pokretanja prodajnog mesta u POS rešenju, za njegovo dalje korišćenje nije potrebna internet konekcija. Ubrzajte vaš servis i povećajte efikasnost poslovanja uz jedinstveni POS sistem.

Knjigovodstveni program

Naš knjigovodstveni program je lak i jednostavan za korišćenje, a karakteriše ga moderan i intuitivan interfejs. Namenjen je za sve tipove preduzeća i za knjigovodstvene agencije.
Ovaj program će vam omogućiti iskustvo dvostrukog unosa koje prati vaše poslovanje, kroz prihode i rashode. Knjigovodstveni softver vam pruža jednostavno vođenje knjigovodstva,
obračuna PDV-a i pripremu godišnjih izveštaja. Vaši stari podaci biće besplatno prebačeni u ovaj program uz konstantno elektronsko arhiviranje novih podataka. Uz jednostavan i brz pristup uštedećete vreme, zahvaljujući brzom obradom podataka. Korišćenjem ovog programa, obezbedićete redovna ažuriranja i stalnu usaglašenost sa aktuelnim zakonskim propisima, kao i podršku našeg stručnog tima.

Kontrolna tabla

Pomoću naše kontrolne table možete da pratite i analizirate sve poslovne aktivnosti i procese u svakom trenutku. Kontrolna tabla može se koristiti za razne delatnosti, od marketinga, preko prodaje, do izvršnog sektora bilo koje delatnosti. Ovaj sistem poslovne inteligencije pružiće vam efikasne i tačne rezultate, a poslovanje vaše kompanije biće unapređeno uz konstatan rast, razvoj i inovaciju. Obavljajte brže i efikasnije poslovne procese vašeg preduzeća. Bitno je istaći da vaša kontrolna tabla može da bude personalizovana u skladu sa potrebama koje odgovaraju vašem poslovanju. Uz kontrolnu tablu imaćete sve podatke na jednom mestu i tako će vam biti omogućen pregled objedinjenih i filtriranih informacija. Kontrolna tabla pruža jednostavnu analitiku, koju lako mogu da koriste neanalitičari.

CRM za prodaju, marketing i online zadovoljstvo kupaca

Zahvaljujući našem CRM softveru, vaše informacije iz različitih odeljenja kompanije, biće objedinjene na jednom mestu i tako ćete imati holistički prikaz svakog kupca u realnom vremenu. Ovaj softver će vašoj kompaniji pružiti uvid u mogućnosti za rast poslovanja sa svakim kupcem, kao i način merenja njihove vrednosti. Vaši zaposleni u oblasti prodaje, marketinga i korisničke podrške, brže i lakše će donositi odluke, od nadogradnje i unakrsne prodaje, do poboljšanja kvaliteta komunikacije sa kupcima i reagovanja, kao i koordinacije upravljanja prodajom i marketinške kampanje. Uz pomoć CRM softvera, podaci iz vašeg internog i online sistema biće sinhornizovani, a vašim kupcima ćete omogućiti da brzo i jednostavno naprave online reklamaciju za proizvode ili račune.

Online shop B2C i B2B rešenje

Iva Razvoj nudi idealno rešenje za vaše kupce i njihovo jednostavno korisničko iskustvo. Uz Online shop B2C omogućićete vašim kupcima funkcionalan način prikaza i poručivanja proizvoda. Plaćanje mogu da izvrše brzo i pouzdano sa bilo kog uređaja. Online shop B2C će uštedeti vaše vreme i novac i povećati prodaju, a vaša kasa i online prodaja biće sinhronizovani.

S druge strane, B2B rešenje omogućava kupovinu, prodaju i promovisanje usluga, informacija ili proizvoda drugim firmama. Ovaj online poslovni model pruža mogućnost povezivanja baze kupaca i baze proizvoda. Zahvaljujući B2B modelu trgovine, vaše fakture će biti automatski generisane, a uplate u dva ili više smerova biće povezane.

Korišćenjem ovih softvera uz veliku uštedu vremena i resursa, moćićete da se posvetite i fokusirate na druge radne zadatke, a Iva Razvoj će svaki od softvera prilagoditi potrebama vašeg poslovanja. Ukoliko imate dodatna pitanja, možete da nas kontaktirate.