Poslednji postovi

Mnogi vlasnici restorana i dalje se oslanjaju na papir i olovku, kako bi na kraju dana preuzimali porudžbine hrane i ukupnu prodaju. Registri blagajne, terminali za provlačenje kreditne kartice i PDF datoteke na mreži, čine neugodan prodajni ekosistem i loše korisničko iskustvo.

U slučaju da ste vlasnik restorana ili planirate da ga otvorite, morate biti svesni šta je POS softver i zbog čega je on važan za vaše poslovanje. Početnik može pomisliti da je POS softver alat koji se koristi za praćenje transakcija. Međutim, efikasan i uspešan restoran je mnogo više od ovoga. POS rešenje za upravljanje restoranima vam može omogućiti da podatke koristite na takav način da možete izgraditi i uspostaviti uspešno i profitabilno restoransko poslovanje. U ovom tekstu ćete pročitati koje su sve prednosti POS rešenja i zbog čega je ono važno za vaše poslovanje.

Zbog čega je POS rešenje važno za moderno poslovanje?

Poslovanje restorana se u današnje vreme u potpunosti oslanja na iskustvo gostiju, zajedno sa modernim enterijerom i održavanjem kvaliteta usluge. Očekivanja gostiju se konstantno razvijaju s vremenom. Zahtevaju povećanje kvaliteta prehrambenih proizvoda, a istovremeno preferiraju i brzu dostavu po narudžbi hrane. POS softver je jedini alat koji je potreban vlasniku restorana kako bi pružio kombinovane ponude i tako zadovoljio sve veću potražnju svojih gostiju.

Osnovne karakteristike POS softvera za upravljanje restoranima su:

1. Sadrži više funkcionalnosti od tradicionalne kase, a istovremeno povezuje vašu uslugu sa kontrolom proizvodnje i nudi neometan postupak naplate na kraju svakog dana.

2. Nudi sve potrebne podatke, kao što su izveštaj o učinku predmeta, učinak zaposlenih, izveštaj o prodaji, protok zaliha, podaci o kupcima, protok proizvodnje i praćenje kuhinje sa više narudžbi. Ovi podaci su vam potrebni za uspešno pokretanje i funkcionisanje poslovanja vašeg restorana.

3. Omogućava rast poslovanja vašeg biznisa.

Pored tri glavne karakteristike, POS rešenje omogućava korisnicima da broje prodaju, prate zalihe, upravljaju prodajom, kreiraju menije, prenose porudžbine na bar kodove za štampanje u kuhinji, prate nagrade i popuste, automatizuju zadatke, kontrolišu marketing, analiziraju podatke i još mnogo toga.

POS može sadržati fizičke POS terminale, mrežni portal koji obrađuje plaćanja putem mobilnog telefona ili računara i ručne uređaje koji omogućavaju serverima da unose porudžbine i primaju plaćanja. Režimi na mreži se pokreću uz pomoć digitalnog modula koji se naziva POS softver. POS softver za restoran je jedan takav sistem posebno dizajniran da zadovolji potrebe restoranske industrije.

Iva Razvoj POS rešenje za ugostiteljske objekte

POS rešenje za ugostiteljske objekte je veoma pristupačno i jednostavno za korišćenje. Uz pomoć ovog softvera omogućićete bolju i bržu uslugu, ali i prodaju. Glavna karakteristika jeste jednostavno pokretanje i razvoj poslovanja.

Interfejs ovog softvera je dizajniran tako da podstiče produktivnost, omogućavajući vašim zaposlenima da manje vremena utroše na tehničke stvari i više se posvete gostima. Podržava svaku operaciju koja je potrebna konobarima i šankerima kako bi se unos porudžbina, naplata i ostale operacije izvršavale brzo, intuitivno i tačno.

Da zaključimo, u slučaju da zaista želite da budete uspešan vlasnik restorana, potrebno je da uložite u najbolji POS softver. Vaše poslovanje će biti podignuto na viši nivo, zahvaljujući sledećim karakteristikama:

- Brže i lakše izdavanje računa,
- Lakša komunikacija osoblja između šanka i kuhinje,
- Evidencija stalnih gostiju i upravljanje popustima,
- Automatski zaključak dana u određeno vreme.

Jednostavnim korisničkim interfejsom, POS rešenje će obezbediti da svakodnevni procesi teku glatko. Omogućite najbolje za vaše zaposlene, koji će ovaj softver rado koristiti. U svakom trenutku će vam biti omogućena kontrola nad radom zaposlenih i stanjem vašeg poslovanja.

Sada kada znate šta je POS sistem i kako može da pomogne vašem poslovanju, možete da počnete da sužavate pretragu, donosete konačnu odluku i opredelite se za Iva Razvoj POS rešenje.