Specijalizovana rešenja za privredu

Povećajte prodaju, vodite računa o svojim kupcima, informišite svoje kupce o novim artiklima i akcijama.

Online shop B2C - Podignite vašu maloprodaju na viši nivo uz moderno i funkcionalno rešenje za Online B2C shop.

U vremenu enormne ekspanzije online trgovine, definitivno niste konkurentni ukoliko svoje proizvode ne ponudite na internetu, i to tako da kupci mogu na najjednostavniji način nabaviti sve što im je potrebno i to sa bilo kog mesta i platiti na način na koji to njima odgovara.

Povećajte prodaju, vodite računa o svojim kupcima, informišite svoje kupce o novim artiklima i akcijama- sve to vam omogućava Iva Razvoj online B2C shop.

Iva Razvoj B2B rešenje predstavlja online poslovni model sa fleksibilnim softverskim rešenjem koji vam omogućava da kupovinu, prodaju, promovisanje usluga prema drugim firmama (B2B). Brzo i jednostavno povežite baze kupaca i proizvoda, automatski generišite fakture i pratite uplate.

Uštedite vreme i novac, a unapredite prodaju i celokupno poslovanje.

CRM za prodaju, marketing i online zadovoljstvo kupaca je rešenje koje će vam omogućiti jedinstven uvid u sve informacije iz različitih sektora kompanije, pomažući vam da donosite ispravne odluke u pravo vreme, zasnovane na činjenicama i naprednim izveštajima.

Takođe, pruža vam se mogućnost da na najefikasniji način dođete do podataka o zadovoljstvu kupaca, na osnovu čega mozete prilagoditi poslovnu strategiju u poljima koja zahtevaju unapređenje.

Specijalizovana rešenja za privredu